Bar Central

Birger Jarlsgatan 41

Veckans lunch tisdag – fredag kl 11.30 – 14

För take away, ring:
08-201008

v.16, 20 – 23 april

DAGENS LUNCH 150 (TA MED 140)

TISDAG
Tisdagsklassikern –
Raggmunk, stekt fläsk, lingon & smetana

ONSDAG
Ugnsrostad fläskkarré från rökskåpet, barbequesås, coleslaw & rostad potatis

TORSDAG
Abanico från Ibericogris (flanksteken), serbisk bönragu & örtsallad

FREDAG
Panerad fläskschnitzel med den krämiga & lite syrliga ungerska potatissalladen

VECKANS VEGETARISKA 150 (TA MED 140)
Stekt rökost, grönsallad med vit & grön sparris, kryddig majonnäs

À LA CARTE – LUNCH FRÅN KL 11.30

SALLAD 165

Blandsallad med bl a matvete & korn, lök, primörer & toppas med ditt val av:
– travnickiost, dalmatisk skinka eller kallrökt lax från vårt rökskåp

RÖDING 295

Bakad fjällröding, färskpotatis med mangold, ramslök, vit tysk sparris & tokajvinsås

CORDON BLEU 295

Kalvschnitzel fylld med appenzellerost & rökt skinka, grillad citron, ajvar & den krämiga, lite syrliga ungerska potatissalladen

WIENERSCHNITZEL 195/275

Kalvschnitzel med sardell- & kaprissmör, citron, sallad & pommes frites

BUNJEVAC 165/215

Vår egen lök- & paprikakryddade fläskkorv, lökringar, ajvar & den krämiga, lite syrliga ungerska potatissalladen

THÜRINGER 165/215

Vår egen Thüringerkorv, rökt sidfläsk, surkål, rostad potatis & husets senap

SCHNITZELSANDWICH 175

Fläskschnitzel i hembakat lepinjabröd, syrade grönsaker, vitlöksmajonnäs & pommes frites

OSTSANDWICH 175

Friterad emmenthalerost i hembakat lepinjabröd, syrade grönsaker, vitlöksmajonnäs & pommes frites