Bar Central

Birger Jarlsgatan 41

Veckans lunch tisdag – fredag kl 11.30 – 14

För take away, ring:
08-201008

v.4, 26 – 29 januari

DAGENS LUNCH 150 (TA MED 140)

TISDAG
Tisdagsklassikern –
Raggmunk, stekt fläsk, lingon och smetana

ONSDAG
Vildsvinsfärsbiffar och pastagratäng med rökost, persilja och citron

TORSDAG
Surkålsfyllda fläskrullader, potatispuré, grillad fläsksida och dragonsky

SCHNITZELFREDAG
Panerad fläskschnitzel, vitlökssmör, persiljerostad potatis och citron

VECKANS SOPPA 140 (TA MED 130)
Tomatsoppa med örtkrutonger

VECKANS VEGETARISKA 150 (TA MED 140)
Raggmunk, ugnsrostad rotselleri, mandlar, lingoncréme och sallad

À LA CARTE – LUNCH FRÅN KL 11.30

FÖRRÄTTER & SNACKS

BAR CENTRAL KALTEPLATTE 245

För två eller fler…

VECKANS SOPPA, som förrätt 85

GRISÖRON 65

Friterade grisöron, vitlöksmajonnäs och pickles

SALTGURKA 55

Saltgurka, smetana och honung

VARMRÄTTER

RÖDING 295

Ugnsbakad röding, krämig rökt blåmusselsås och kokt potatis

CORDON BLEU 295

Kalvschnitzel fylld med appenzellerost och rökt skinka, grillad citron, sallad och gratinerad potatispuré med gruyèreost

WIENERSCHNITZEL 195/275

Kalvschnitzel med sardell- och kaprissmör, citron, sallad och pommes frites

SCHNITZELSANDWICH 175

Fläskschnitzel i hembakat lepinjabröd, syrade grönsaker, vitlöksmajonnäs och pommes frites

OSTSANDWICH 175

Friterad emmenthalerost i hembakat lepinjabröd, syrade grönsaker, vitlöksmajonnäs och pommes frites

BUNJEVAC 165/215

Vår egen lök- och paprikakryddade korv, potatispuré med gruyèreost och dijonsenap

THÜRINGER 165/215

Vår egen Thüringerkorv, rökt sidfläsk, surkål, rostad potatis och husets senap