
För take away, ring:
08-201008
v.8, 23 – 26 februari
DAGENS LUNCH 150 (TA MED 140)
TISDAG
Tisdagsklassikern –
Raggmunk, stekt fläsk, lingon och smetana
ONSDAG
Tuppfärsbiff, surkål, potatispuré med gräslök och rökt fläsksida
TORSDAG
Pepparstekt ryggbiff, ”chimichurri”, råstekt potatis och minipaprika
SCHNITZELFREDAG
Schweizerschnitzel, ajvarstinn cole slaw och pommes frites
VECKANS SOPPA 140 (TA MED 130)
Borsjtj (rödbetssoppa) med smetana, rökt, torkad rödbeta och fläskrillette
VECKANS VEGETARISKA 150 (TA MED 140)
Pilsnerkokt bönfärschili, grillat pitabröd, tomat- och rödlökssallad
För två eller fler…
Friterade grisöron, vitlöksmajonnäs och pickles
Saltgurka, smetana och honung
”Mediterranean style” med tomat, kapris, oliver, sardeller, vitlök, vitt vin och potatis
Kalvschnitzel fylld med appenzellerost och rökt skinka, grillad citron, sallad och gratinerad potatispuré med gruyèreost
Kalvschnitzel med sardell- och kaprissmör, citron, sallad och pommes frites
Fläskschnitzel i hembakat lepinjabröd, syrade grönsaker, vitlöksmajonnäs och pommes frites
Friterad emmenthalerost i hembakat lepinjabröd, syrade grönsaker, vitlöksmajonnäs och pommes frites
Vår egen lök- och paprikakryddade korv, potatispuré med gruyèreost och dijonsenap
Vår egen Thüringerkorv, rökt sidfläsk, surkål, rostad potatis och husets senap