Bar Central

STÖRRE SÄLLSKAP

För sällskap över 10 personer ser vi gärna att ni väljer ett av menyalternativen.
En och samma meny för alla i sällskapet och behöver beställas minst två vardagar före ert besök.

Ring 08-201008
lättast mellan 10-11.30 och 14-16 eller maila birgerjarlsgatan@barcentral.se

Avbokning eller bortfall av betydande mängd gäster (20% eller fler) debiteras 75% av menykostnaden om det sker inom 48 timmar från besöket och till 100% för alla under antalet bokade gäster vid ändring samma dag.

Birger Jarlsgatan 41

Våra öppettider:
Måndag – fredag från kl 11.30
Lördag från kl 17

Hjärtligt välkommen!
08-201008
birgerjarlsgatan@barcentral.se

För kommande event och nyheter, följ oss på Instagram och Facebook:
@barcentralbirgerjarlsgatana
Instagram

STÖRRE SÄLLSKAP

För sällskap över 10 personer ser vi gärna att ni väljer ett av menyalternativen.
En och samma meny för alla i sällskapet och behöver beställas minst två vardagar före ert besök.

Ring 08-201008
lättast mellan 10-11.30 och 14-16 eller maila birgerjarlsgatan@barcentral.se

Avbokning eller bortfall av betydande mängd gäster (20% eller fler) debiteras 75% av menykostnaden om det sker inom 48 timmar från besöket och till 100% för alla under antalet bokade gäster vid ändring samma dag.

VINTERMENY FROM 20 JANUARI

Meny 1 – Bar Central Klassikern

BAR CENTRAL KALTEPLATTE

Blandade centraleuropeiska charkuterier, ost och pickles
Assorted cold cuts, cheese and pickles

wienerschnitzel

Husets kalvschnitzel, sardell- och kaprissmör, pommes frites, säsongssallad och citron
Wiener schnitzel from veal, anchovy and caper butter, french fries, seasonal salad and lemon

STRUDEL

Klassisk strudel med äpplen, russin, valnötter och vaniljglass
Classic strudel with apples, raisins, walnuts and vanilla ice cream

PRIS 455

Meny 2 – Vegetarisk (kan göras vegan)

VEGETARISK GULASCH

Bar Centrals klassiska gulaschsoppa, utan kött…
Our classic gulasch, without meat…

ROTSELLERISCHNITZEL

Panerad olivoljebakad rotselleri, rotselleripuré, tomat- och majssallad och smetana
Breaded and fried vegetarian schnitzel of celeriac, celeriac purée, tomato and sweet corn salad and smetana

SORBET

Hemvevad sorbet ”kvällens smaker”
Homemade sorbet ”tonight’s flavours”

PRIS 360

VINTERMENY FROM 20 JANUARI

MENY 3 – VINTER

KLASSISK LÁNGOS

Med gräddfil, riven ost och lök
Classic lángos, sour cream, cheese and onion

MÄLARGÖS

Halstrad mälargösfilé, Bar Centrals ”Succotash” på majs, vita bönor och chili
Seared pike perch, our own ”Succotash” with sweet corn, white beans and chili

CITRON

Citroncréme, tokajmarmelad med fikon, aprikos och rostade hasselnötter
Lemon Posset, Tokaj marmelade with figs, apricots and roasted hazelnuts

PRIS 455

EGENKOMPONERAD MENY

SÄTT IHOP DINA EGNA ÖNSKEMÅL FRÅN VÅR A LA CARTEMENY OCH VI ÅTERKOMMER MED MENYPRISET

Make your own menu from our a la carte and we get back to you with set menu price